Herken je het volgende?

  • Je kent alle “ins en outs” bij je huidige werkgever en je bent toe aan verandering
  • Je werkt al geruime in het Westen van het land en verlangd terug naar het Noorden
  • Je bent gereed met je opleiding en toe aan de eerste uitdagende baan

Dit is je kans. Voor 2 klanten zoeken wij in Drenthe en Groningen zowel Verzorgenden IG als Helpenden, die willen werken in de verpleeghuiszorg.  Dat kan direct in een vaste baan maar ook flexwerken is een optie. Het is zelfs mogelijk om bij verschillende organisaties tijdelijk te werken om daarna je definitieve keuze te maken. Uiteraard neem jij de juiste diploma’s mee, voldoende ervaring en bovenal je positieve instelling. Noodzakelijk, want verpleeghuiszorg is een uitdagende tak van sport. Je vindt het geen probleem om een stukje te reizen naar een locatie: je hebt immers je rijbewijs en hebt de beschikking over een auto. Je wijze van werken kenmerkt zich door mensen uit te dagen het nog zelf te doen, maar te ondersteunen waar zij het zelf niet meer kunnen. Daarnaast ben je in staat snel je plek te vinden in het team collega’s.
Salaris is conform CAO. Je kan aangeven hoeveel uren je gemiddeld per week zou willen werken.

Dus wil je werken in het mooiste deel van Nederland, wacht dan niet langer en neem snel contact op. Wij zorgen dan dat je snel bij 1 van onze klanten aan het werk kan. En snel betekent in dit geval: vandaag gereageerd; waarschijnlijk morgen al aan het werk! Stuur z.s.m. je CV via de mail: info@l-concept.nl

Nog een extra stimulans nodig? De eerste 10 reacties ontvangen een leuke verrassing!

Let op: wij zijn geen recruitment- of detacheringsbureau. Deze actie is puur gericht op het ondersteunen van onze klanten!