Het zijn bijzondere tijden. Het Coronavirus verspreidt zich door het land en over de wereld. Als bedrijf dat zich primair richt op de zorg, (voor-)zien wij de problemen van zorgorganisaties. Dat vraagt om oplossingen die anders zijn dan wat tot dusver normaal en vertrouwd was. Welke zorg en ondersteuning moet ondanks Corona hoe dan ook gewaarborgd blijven, hoe moet dat worden georganiseerd in aangepaste diensten, wat doen de aangepaste diensten met een vaste en flexibele bezetting, op welke wijze kan dit gemanaged worden, hoe kan dit vertaald worden naar een (nood-)rooster, wat kan juist nu gedaan worden aan werving en selectie? Onderwerpen waar wij vanuit L-Concept Consultancy veel ervaring mee hebben, vooral als de druk hoog is.

Door het Coronavirus is de druk extreem hoog. Voor oude klanten, bestaande klanten en nieuwe klanten staan wij klaar om alles in het werk te stellen om de zorg te kunnen blijven waarborgen in deze bijzondere tijden. Voor nu maar ook voor later als de tijden weer “genormaliseerd” zijn. Vragen en/of problemen rondom inhoudelijke ondersteuning, het definiëren van noodprogramma’s, team- en managementondersteuning, interim management leveren, opmaken van noodroosters, interim planners leveren, enzovoorts; laat het ons weten en wij pakken het op. Daartoe zetten wij alle mogelijke digitale hulpmiddelen in, waar nodig komen wij op locatie. Altijd gekoppeld aan de richtlijnen van het RIVM.

Bijzondere tijden vragen om bundelen van kracht. Samen weten wij meer, samen kunnen wij meer. Daarom een oproep aan collegae bedrijven en ZZPers in dezelfde branche: bereid om krachten te bundelen? Laat het ons weten. Samen vormen wij meerwaarde voor zorgorganisaties: juist nu…