Dynamisch Begroten

Dynamisch Begroten
concepten

Zorg (regio/cluster-)manager: Ga dynamisch begroten!

Herken je de volgende vraagstukken?

  • Wat gebeurt er met mijn financiën als er een wijziging komt in mijn cliënt- of medewerkerspopulatie en hoe krijg ik dan het rooster rond?
  • Wat heb ik aan vaste en aan flexibele formatie nodig om op veranderingen in het zorgaanbod en (krappe) arbeidsmarkt te kunnen inspelen?
  • Wat gebeurt er met mijn bedrijfsvoering als de zorguren voor cliënten enkel groter worden en/of de personele kosten stijgen?
  • Hoe gaat mijn financiële resultaat eruit zien bij bovenstaande punten?
  • Hoe kan ik snel bijsturen als mijn exploitatiegegevens 4 tot 6 weken na realisatie pas beschikbaar zijn?

Aan de voorkant
Als manager zit je graag aan de voorkant van het proces. Dat kan je doen door dynamisch te gaan begroten. Altijd weten wat er gaat gebeuren bij een (mogelijke) wijziging in cliënt-, personele- of financiële situaties. En dat voor 1 kostenplaats, een regio of de hele organisatie.

Dynamisch begroten
Wij bieden capaciteitsmanagement als een service. In 1 week brengen wij je huidige situatie in kaart. Dat doen wij in C-Estimate: software specifiek ontwikkeld voor capaciteitsmanagement. C-Estimate hoef je niet aan te schaffen: je betaalt een vast bedrag of een vast bedrag per maand. Je doorloopt niet een heel traject, maar krijgt snel en direct grip op 1 of meerdere kostenplaatsen, een regio of je totale organisatie. Eenmalig of maandelijks een rapport en een concreet advies: jij kiest. Wil je inhoudelijke – of procesondersteuning voor 1 of meerdere kostenplaatsen/teams? Dat kan. Volg je het advies, dan weet je dat het goed komt. En vanaf dat moment kan je gaan doen waarvoor je bent aangenomen en goed in bent: managen!

Meer informatie over C-Estimate

Begin met
Dynamisch Begroten

Betere zorg, tevreden medewerkers en dat binnen de financiële mogelijkheden. Het kan echt. Wil jij binnen 2 weken dynamisch begroten? Neem dan contact op, dan gaan wij dat voor jou organiseren!

Je naam

Jouw organisatie

Telefoonnummer

E-mailadres

Wanneer wil je afspreken?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Johan helpt graag mee binnen jouw organisatie.

Van het helder krijgen van de hulpvraag van de cliënt, het inrichten van zorgarrangementen, het berekenen van vaste en flexibele formatie, het exploitabel krijgen van afdeling, regio of gehele organisatie en alles rondom een rooster: stel je vraag! Maar ook het opzetten van een flexbureau, doorvoeren van procesverbetering, verandering van houding en gedrag of het (her-)structureren van de organisatie in de breedste zin van het woord: ik ga graag met je in gesprek!

Johan Last