Vertrouwen van klanten
Dank aan onze klanten die ook weer in 2022 hun vertrouwen aan ons hebben geschonken. Ik ben blij en trots dat wij een bijdrage hebben mogen leveren om te bouwen aan betere zorg voor cliënten, medewerkers die meer in balans komen en een effectieve en efficiëntere bedrijfsvoering. Het is elke keer weer geweldig om te ervaren dat onze concepten werken in de dagelijkse praktijk van onze klanten.
Dat maakt dat L-Concept Consultancy blijft ontwikkelen aan capaciteitsmanagement, flexibiliseren en roosteren, maar ook aan alle andere concepten die wij bieden.

Partners
Wij prijzen ons rijk met onze partners en relaties. Zonder hen zijn wij niet in staat om te leveren. Het was fijn samenwerken en daar worden wij blij van. Ook in 2023 gaan wij weer voor samen-werken!

Opleiden en applicatie
L-Concept Consultancy is inmiddels een partij die kan en mag opleiden op het gebied van plannen. Dat gaan wij in 2023 verder uitbreiden. De programma’s voor capaciteitsmanagement specialist worden momenteel gemaakt.
Het gebruik van C-Estimate, de applicatie gericht op specifiek capaciteitsmanagement kan daarbij worden geïntegreerd. C-Estimate heeft dit jaar een flinke upgrade gekregen en ook in 2023 staan de nodige ontwikkelingen in de planning.

Programma “Cliënt gedreven zorg”
In 2023 gaan wij een nieuw programma neerzetten. Een programma om de overgang te kunnen maken van financieel gestuurde zorg naar cliënt gedreven zorg. Klinkt eenvoudig, maar ga het maar eens doen. Het raakt de zorgorganisatie in het hart en in de ziel. Gezien de problemen in de zorg (druk op de kwaliteit van zorg, personele problemen, teruglopende inkomsten en stijgende kosten) is een structurele verandering in wijze van denken, handelen en organiseren noodzakelijk. En daar willen wij concreet een bijdrage aan leveren. Medio januari 2023 ga ik meer vertellen over dit programma. Dit programma doorlopen wordt een must voor iedere zorgorganisatie.

Temporiseren…
Een jaar voorbij….en door! Dat zijn wij zeker van plan.
Maar nu eerst de feestdagen. Even de druk van de ketel. Ik wil namens L-Concept Consultancy een ieder fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2023 toe wensen!
Johan Last