Om C-Estimate verder te kunnen ontwikkelen ben ik op zoek naar een ontwikkelklant.

Maar hoe werkt dat nu precies?

Ontwikkelklant
Een ontwikkelklant voor C-Estimate is een zorgorganisatie die graag (meer) het stuur in handen wil krijgen aangaande de eigen bedrijfsvoering. Denk aan o.a.:

 • inzicht in effecten wanneer de cliëntpopulatie wisselt en daarmee ook de indicaties / beschikkingen
 • grip krijgen op de noodzakelijk uit te voeren activiteiten, uitgewerkt in diverse functies
 • overzicht van alle type activiteiten en de formatie die daarvoor nodig is
 • voortdurend inzicht in wat zowel de structurele als de flexibele formatie moet zijn bij welke wijziging dan ook
 • makkelijk kunnen bijsturen bij zowel onder- als overformatie
 • direct financieel overzicht op alle inkomsten en alle uitgaven, aan de voorkant; Forecasting dus!
 • het nauwkeurig kunnen voorspellen van de exploitatie van een team, afdeling, regionale eenheid en de gehele organisatie
 • het kunnen maken van scenario’s, op basis waarvan vervolgens verantwoorde keuzes kunnen worden gemaakt
 • het kunnen maken van rapportages op o.a. team-, afdeling-, regio- en organisatieniveau; rapportages in willekeurige samenstelling is ook mogelijk
 • een optimale verbinding tussen de berekende vaste en flexibele formatie en de roosters van medewerkers
 • een betrouwbare applicatie die belangen van cliënt, medewerker en financiële bedrijfsvoering bij elkaar brengt

Aan al deze behoeftes (en meer) wordt voldaan bij het gebruik van C-Estimate. In een demo laat ik je zien wat de applicatie voor jouw organisatie kan betekenen. Samen besluiten wij dan of jouw organisatie ontwikkelklant gaat worden.

Aanbod
Als ontwikkelklant gebruik je voor een periode van minimaal 2 jaren C-Estimate. Om C-Estimate te gebruiken krijg je een inlog in onze volledig beveiligde IT omgeving. Dat maakt dat je vanaf ieder device C-Estimate kan benaderen: PC, laptop, tablet, telefoon. En dat dan weer 24 uren per dag. Zo heb je op ieder gewenst moment het stuur in handen van je eigen teams, afdelingen of de gehele organisatie. Doe er je voordeel mee!

Iedere applicatie heeft licentie- en onderhoudskosten. Bij C-Estimate zijn de licentie- en onderhoudskosten per jaar gekoppeld aan de hoeveelheid kostenplaatsen die worden gebruikt. Als ontwikkelklant heb je geen licentiekosten! Enkel de onderhoudskosten worden in rekening gebracht. Die zijn 20% van de reguliere licentiekosten. Daarnaast betaal je de consultancy voor de inrichting en ontsluiting van C-Estimate in onze omgeving en een training voor gebruik.
Je kan er voor kiezen om eventuele aanpassingen in C-Estimate door ons te laten uitvoeren. Ook is het mogelijk om geadviseerd te worden aangaande de processen rondom capaciteitsmanagement.
Alle afspraken leggen wij vooraf vast, zodat er geen verrassingen kunnen ontstaan.

Vraag
Als ontwikkelklant maak je veelvuldig gebruik van C-Estimate. Goede kans dat je veel zaken handig en plezierig vindt: daar word ik blij van. Maar het liefst hoor ik van je wat nog anders en vooral beter kan. Meer concreet: wat mis je nog, wat werkt net niet lekker, zit alles logisch in elkaar en werkt het naar verwachting? Op basis van jouw feedback kan C-Estimate verder worden ontwikkeld. Je hebt daarmee veel invloed!

Dus…
Zullen wij een afspraak maken voor een demo en dan samen bekijken of jouw organisatie wellicht onze nieuwe ontwikkelklant gaat worden? Ik hoor graag van je!

Groet, Johan