Onze opleidingen

Capaciteitsmanagement, flexibiliseren en roosteren (CFR) is van belang voor iedere (gezondheidszorg)organisatie. Daarom willen wij CFR graag breed verspreiden. Wij wijzen je de weg aan de hand van verschillende opleidingen en oplossingen. Al onze opleidingen zijn CRKBO geaccrediteerd. Op dit moment bieden wij de volgende opties:

Klachten?

L-Concept Consultancy biedt korte en gerichte opleidingen op het gebied van capaciteitsmanagement, flexibiliseren en roosteren. Dat doen wij voor bijvoorbeeld voor zorgmedewerkers, managers, planners en ondersteunende diensten als HR en Finance. L-Concept Consultancy verzorgt (gecertificeerde) opleidingen en workshops.

Bekijk onze klachtenprocedure

Opleidingsvoorwaarden

Download hier de voorwaarden over opleidingen door L-Concept Consultancy BV (versie 27122021)

Bekijk de opleidingsvoorwaarden

Wat anderen over onze opleidingen zeggen

Goede opleiding met prettige en toegankelijke docent. Wel zou de opleiding nog meer dagdelen mogen krijgen: nu veel stof in toch beperkte tijd. Dat zou schelen in huiswerk. Maar veel geleerd, ook in houding en gedrag.
Elma
Geslaagd Fase 1 Planner
Een mooie, duidelijke en verhelderende opleiding. Ik ben nu in staat om goede en gezonde roosters te maken. Ook ruimte voor eigen inbreng en hoe het met jou als persoon gaat. Daar wordt direct wat mee gedaan. Zeer aan te bevelen!
Annet
Geslaagd Fase 1 Planner
De lessen zijn erg leuk. Wel moet je rekening houden met huiswerk, waar behoorlijk tijd in gaat zitten. Ook casuïstiek soms best lastig. Samenwerking met de opleider was prima. Mijn doelstellingen zeker gehaald.
Sylvana
Geslaagd Fase 1 Planner
Ik heb de cursus als heel prettig en leerzaam ervaren. De leerstof is heel helder en wordt op een leuke wijze gebracht. Alle aspecten van het plannen komen voorbij. Een aanrader voor een ieder die wil gaan plannen.
Kim
Geslaagd Fase 1 Planner

Johan helpt graag mee binnen jouw organisatie.

Van het helder krijgen van de hulpvraag van de cliënt, het inrichten van zorgarrangementen, het berekenen van vaste en flexibele formatie, het exploitabel krijgen van afdeling, regio of gehele organisatie en alles rondom een rooster: stel je vraag! Maar ook het opzetten van een flexbureau, doorvoeren van procesverbetering, verandering van houding en gedrag of het (her-)structureren van de organisatie in de breedste zin van het woord: ik ga graag met je in gesprek!

Johan Last