Gespecialiseerde HR generalisten met zorgmanagement ervaring

L-Concept Consultancy bestaat uit verschillende mensen. Johan Last is fulltime adviseur en gespecialiseerd generalist. Hij is tevens DGA. Daarnaast zijn er meerdere adviseurs en planners op parttime basis aan L-Concept Consultancy verbonden.

Anders Beter
Wij
L-Concept Consultancy bestaat uit verschillende mensen. Johan Last is fulltime adviseur en gespecialiseerd generalist. Hij is tevens DGA. Daarnaast zijn er meerdere adviseurs, planners en specialisten op parttime basis beschikbaar. Nederland is ons werkgebied.
Anders Beter
Wat
L-Concept Consultancy BV levert adviseurs die zich kunnen begeven op het brede terrein van Human Resource in combinatie met het managen van gezondheidszorg. Ze kunnen makkelijk schakelen tussen HR, Finance en strategisch, tactisch en operationeel management. Op diverse niveaus binnen de zorg (of daaraan gerelateerde gebieden) hebben ze gefunctioneerd. Ze verstaan en spreken de taal van de gezondheidszorg en sluiten zonder moeite aan op alle niveaus binnen andere branches.
Anders Beter
Wie
De L-Concept Consultancy BV adviseurs hebben kennis en ervaring in het analyseren van organisaties op zorginhoud, capaciteit, financiën, efficiency en inzet van medewerkers. Ze adviseren en ondersteunen organisaties op zorginhoud, capaciteit, flexibiliseren, financiën, efficiency, ondersteunende ICT en inzet van medewerkers in planning en roosters. Ze ontwikkelen en geven trainingen, workshops en individuele ondersteuning. In de taal van de specifieke organisatie schrijven ze rapportages en adviesdocumenten. Ze adviseren, ondersteunen en managen projecten, zowel binnen een profit als non-profit omgeving. Naast ervaring in projectmanagement, hebben zij ervaring in programmamanagement, procesbegeleiding en interim-management. Kortom: onze adviseurs acteren in de volle breedte van ontwikkelen, organiseren en implementeren, dit zowel in teamverband als geheel zelfstandig.

Onze partners

Wij werken regelmatig samen met andere specialisten en adviseurs.

Johan helpt graag mee binnen jouw organisatie.

L-Concept Consultancy bestaat uit verschillende mensen. Johan Last is fulltime adviseur en gespecialiseerd generalist. Hij is tevens DGA.
Daarnaast zijn er meerdere adviseurs en planners op afroep.

Johan Last