Vanaf 1 januari 2021 heeft collega Jurriaan van Gelder een nieuwe stap gezet in zijn loopbaan en is nu manager bij een landelijke zorgorganisatie. Jurriaan blijft op parttime basis verbonden aan L-Concept Consultancy en daar zijn wij blij mee.

Per 15 februari 2021 is Marco van den Berg gestart bij L-Concept Consultancy als adviseur Organisatie en Bedrijfsvoering. Marco heeft een achtergrond in zowel sales als in de uitzendwereld. Een adviseur met geheel eigen kwaliteiten, waarvan de verwachting is dat wij veel van elkaar gaan leren en elkaar goed gaan aanvullen. En dat met als doel weer een stap te zetten in het verbeteren en verbreden van onze kwaliteit van dienstverlening naar iedere klant.

Daarnaast is Carola Kooistra gestart als interim planner bij L-Concept Consultancy. Een planner die makkelijk en snel een nieuwe situatie overziet en vervolgens de planning conform onze methode op- en aanpakt. Daar wordt iedere organisatie blij van. Carola gaat de komende maanden een klant ondersteunen in de planning van flexibele medewerkers.

Dank aan Top Zorgpersoneel, in de persoon van Bonny van der Veen, die de match in beide gevallen heeft gelegd!